085-8880738

Investeren

Een mooie investering

Waarom investeren zovelen in Amerika? Amerika is en blijf “de veilige haven” in de wereld. Daarmee is eveneens vastgesteld dat je vastgoed “veilig” is. De stabiliteit van het land brengt dit met zich mede. Dat is zeker een goed gevoel, met alle onzekerheden tegenwoordig.

De kracht van de Dollar speelt een grote rol. Miljarden worden jaarlijks geinvesteerd in Amerikaans vastgoed door buitenlandse investeerders van de hele wereld.

je kunt op je budget , hoog of laag, altijd een geschikt pand vinden. Afhankelijk van de regio, kunt je eveneens een gunstige koop sluiten. California is duur. New York is duur, en eveneens voor velen niet weggelegd.

Daarentegen biedt Florida een ieder een kans. Florida biedt in elke prijsklasse een mooie investering. Florida is uniek, de bevolking groeit maar door. Er is altijd weer een koper voor je bezit. Daar komt nog bij, het prachtige klimaat en het warme zeewater, het hele jaar door. Neem contact op met je eigen relatie in Florida, Downtown Brokers LLC. Wij staan voor je klaar. Wij behartigen je belangen.

 

Kom 3 dagen genieten voor maar $129

Een woning op één van onze prachtige parken 3 dagen proberen? Dat kan voor maar $129.

-Twee nachten in een volledig gemeubileerde woning
-Rondleiding in verschillende woningen
-Gratis maaltijden (lunch en diner)
-Gratis gebruik golfkarretje om het park te ontdekken
-Onbeperkt gebruik maken van alle faciliteiten
-Toegang tot de golfbaan voor een kleine vergoeding

Neem contact op voor meer informatie, we zien je graag in Orlando!